VIDEO. Ambulanță folosită pe post de taxi

Data publicării:
ambulanta bun

Ambulanţă în misiune folosită pe post de taxi. S-a întâmplat la Zalău, unde şoferul unei salvări a fost filmat în timp ce lua la ocazie un bărbat, deşi transporta un pacient care tocmai fusese externat. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sălaj s-au sesizat în acest caz, iar o comisie de disciplină va cerceta cazul.

Filmarea a fost făcută de fostul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, acum deputat. A suprins exact momentul în care în ambulanţă se urca un bărbat care făcea autostopul. În tot acest timp, un pacient întins pe targă în salvare aştepta să ajungă acasă.

„Ambulanţierul care apare în videoclip este din Jibou, dar lucrează de câţiva ani la unitatea din Zalău. Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj spun că este un angajat vechi, cu experienţă şi că nu ştiau că acesta încalcă regulamentul”, relatează Bianca Şomlea, reporter Digi24.

„Luni o să analizăm cazul. Am şi luat atitudine, dar atât. Să vedem cu ambulanţierul, ce facem cu el şi luni, comisia de disciplină va fi întrunită şi dânsul va fi chemat să dea explicaţii. E clar că e o abatere disciplinară”, spune Liviu Varga, purtător de cuvânt SAJ Sălaj.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj spun că, dacă va fi găsit vinovat, angajatul va fi amendat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri