Zeci de copii s-au născut de Crăciun, în România. Medicii spun că au venit pe lume mai mulți băieți decât fetițe

Data actualizării: Data publicării:
nou-nascut in bratele mamei, la maternitate
Zeci de copii s-au născut de Crăciun, în România.

Crăciunul înseamnă familie, iar Moș Crăciun a adus pentru zeci de familii cel mai special dar. Mai mulți bebeluși s-au născut chiar astăzi, în zi de sărbătoare. Așadar, încă un motiv de bucurie și de sărbătoare. În toată țara s-au născut zeci de micuți la maternitățile din marile orașe.

Camelia: Eu sunt Constantin și am venit pe lume... când am vrut eu.

... adică, de Crăciun. Asta, deși era așteptat de toată familia cu două săptămâni înainte. Constantin s-a născut perfect sănătos, cu aproape 4 kg și este printre cei mai cuminți din salon.

Camelia: bucur, slava Domnului că e sănătos, că a venit exact când a știut el că trebui să vină. Un dar divin, ca în colindă, știți. Este primul copilaș, și mai facem un frățior mai încolo, să nu-l lăsăm singur.

Camelia l-a adus pe lume la Spitalul Clinic Filantropia. Aici, doar în prima parte a zilei de Crăciun s-au născut 12 copii: 6 fetițe și 6 băieței! Și numărul celor care au ieșit din spital și petrec sărbătorile acasă, a fost mare.

Ana Turcu Duminică, medic: Se preconizează undeva la 28 de externări de pe lăuzie, vedem la final. Sperăm să golim secția.

Și multe dintre mămicile de la maternitatea Polizu au primit cel mai frumos cadou chiar de sărbători. Printre ele, și Luana care l-a adus pe lume pe micuțul Lucas Teodor.

Luana: E cel mai frumos cadou. Eu eram programată pe 27, dar a vrut să vină mai devreme. E cel mai frumos Crăciun.

Plini de emoții, tații și bunicile au venit să-i vadă pe micuți.

Bunica: Seamănă cu băiatul, cu tata. Urmează și al doilea, de la celălalt băiat. Acela vine de Paști, ni-l aduce iepurașul.

Agoșton Alina Elena, medic: S-au născut copii sănătoși, primiți cu multă bucurie. Zilele acestea s-au născut mai mulți băieți față de fetițe. Le dorim să fie norocoși și mai ales sănătoși.

La Timișoara, în maternitățile de stat din oraș au venit pe lume trei copii.

Mămică: Iubita, cred că ție ți-e foame. Ție ți-e foame, mamă.

Tesa s-a născut în Ajun de Crăciun și a făcut o bucurie enormă familiei.

Marinela Merian, mama lui Tesa: A fost o surpriză, ne gândeam că o să vină după Crăciun, de Revelion. Termenul era 2 ianuarie, dar a venit mai repede.

Micuțele de la Maternitatea Bega au primit nota 10.

Adrian Loichița, medic la Maternitatea Bega Timișoara: E o mare minune și ne bucurăm foarte mult pentru a aduce pe lume cât mai mulți bebeluși, mai ales în zilele acestea de sărbătoare.

Se spune că bebelușii născuți de Crăciun sunt foarte norocoși și vor avea o viață îndelungată.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri