Social

Știri sociale din România. Te ținem la curent cu informații privind pensiile și salariile, afli când scad sau când îți cresc veniturile, dar și ce taxe ai de plătit la stat. Tot din știrile sociale afli ce evenimente importante urmează, dar și cum te vor afecta.

pasaport romania - mfax-1

Pașaportul ar putea fi expediat acasă

Autorităţile ne-ar putea scuti de un drum până la ghişeu. Paşapoartele ar putea fi expediate direct la domiciliu, cu o singură condiţie: ca beneficiarul să plătească expedierea documentelor. 

catei adoptii

Câini adoptaţi doar pe hârtie

Ca să îi scape de hingheri, iubitorii de animale din Capitală au adoptat până acum sute de câini fără stăpân. Adoptat doar cu numele, căci imediat ce actele au fost completate, mare parte din câini...

caini comunitari mfax-1

UTILITAR. Cum să adoptați un câine comunitar

Iubitorii de animale pot ajuta la rezolvarea problemei câinilor fără stăpân adoptând unul dintre ei. Procedura nu este complicată, dar acest gest implică în primul rând un angajament pe termen lung...

bani 3-10

UTILITAR. Credit pentru executări silite

Băncile vor să valorifice casele datornicilor, aşa că au început să acorde credite pentru garanţiile executate silit. Iată cum puteţi cumpăra un imobil executat silit prin această facilitate.

vant - meteo-1.ro

Cod galben de vânt puternic pentru Dobrogea

Meteorologii au emis avertizări cod galben de vânt puternic în Dobrogea, în special în zona costieră şi vestul Mării Negre, precum şi în judeţele Arad, Timiş, Dolj, Olt şi Botoşani.

Curs Valutar

1 CHF = 5.046

1 EUR = 4.9751

1 GBP = 5.8059

1 USD = 4.5879

Vremea

București Băneasa
17°C
Presiune
756mmHg
Vânt
1m/s
Prognoza detaliată