Video&Foto Străzi inundate, copaci căzuți în urma furtunii de sâmbătă seară în București și Ilfov. Patru mașini au fost avariate

Data actualizării: Data publicării:
masina pa strada inundata
Străzile au fost puternic inundate în urma furtunii, îngreunând circulația. Sursă foto: captură video

Ploaia puternică de sâmbătă seară, care s-a abătut asupra Capitalei și județului Ilfov, a provocat inundații pe străzi, în unele zone fiind necesară intervenția echipelor de la Apa Nova. În București s-au înregistrat și copaci căzuți în urma furtunii.

ACTUALZARE Reprezentanții ISU București-Ilfov anunță că au avut mai multe intervenții în urma furtunii de sâmbătă noapte și că s-au înregistrat copaci căzuți și mașini avariate.

„Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, pâna la ora 23:30 (sâmbătă - n.r.), ISU B-IF a gestionat 14 intervenții în municipiul București, pentru îndepărtarea a 4 copaci cazuți, 4 străzi și 6 imobile inundate. Au fost avariate 4 autoturisme”, a transmis ISU București-Ilfov.

Știrea inițială

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, s-au semnalat inundații pe Bd. Biruinței (zona Pantelimon), Bd. Metalurgiei, în zona IKEA, unde a fost nevoie de intervenția Apa Nova.

De asemenea, au fost raportați copaci căzuți pe strada Oltului și pe strada Popa Nan.

Și în zona Lieaznu au fost străzi inundate, după se vede din imagini postate de locuitorii din zonă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În Popești-Leordeni, apa a inundat străzile, îngreunând circulația mașinilor.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri