Străzi inundate în Craiova după furtuna de cod roșu, apa a ajuns la portierele mașinilor. Pagube la spital, zboruri anulate pe aeroport

Data publicării:
acoperisuri luate de vant la craiova
Furtunile puternice au făcut ravagii în sudul și sud-vestul țării. În Craiova, ploile abundente au inundat străzile, iar șoferii s-au trezit cu apa până la geamul portierei. FOTO: captură Digi24

Furtunile puternice au făcut ravagii în sudul și sud-vestul țării. În Craiova, ploile abundente au inundat străzile, iar șoferii s-au trezit cu apa până la geamul portierei. Au fost probleme și pe aeroportul Internațional din Craiova, unde mai multe zboruri au fost anulate sau redirecționate către Otopeni. 

ISU Dolj anunţă duminică noaptea că furtuna a produs pagube în judeţ, fiind mulţi copaci căzuţi şi locuinţe inundate. Mai multe acoperişuri au fost smulse în Craiova, iar un autoturism cu trei persoane în el a fost luat de ape.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, în urma furtunii mai mulţi copaci a căzut pe șosea şi mai multe locuinţe au fost inundate, în comuna Brădeşti, în oraşul Filiaşi. De asemenea, un stâlp a căzut în stradă în comuna Breasta.

Furtuna a produs pagube şi la Spitalul nr 1 Craiova, unde mai multe panouri au căzut în curtea spitalului şi un copac a căzut în curtea Serviciului de Ambulanță Dolj.

În Craiova, pe Calea Severinului, un copac a căzut pe un rastel de butelii PECO OMV.

În Cartierul 1 Mai din Craiova, 10 acoperişuri au fost smulse de furtună iar în spatele parcului Nicolae Romanescu, un autoturism a fost luat de apă, cu trei persoane în el.

Vremea rea a făcut ravagii și în județul Hunedoara. Pompierii au intervenit în Petroșani, să scoată apa de pe străzi și din mai multe gospodării.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri