Traficul a revenit la normal pe DN1, după ce a fost blocat din cauza unui accident rutier

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Mașină de poliție. Foto: Poliția Română

Actualizare. Traficul rutier a revenit la normal pe ambele sensuri de mers pe DN1, în Porumbacu de Jos, unde a avut loc un accident rutier în urma căruia au fost rănite două persoane, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

"Pe DN 1, la intrarea in Porumbacu de Jos, un şofer in vârstă de 29 de ani, din Bacău, in timp ce conducea spre Braşov un autoturism cu volan pe dreapta, în curba la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un braşovean în vârstă de 59 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a şoferului din Bacău şi a pasagerei din auto condus regulamentar, o femeie în vârstă de 54 de ani, din Braşov", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Știrea inițială:

Traficul este blocat total pe DN1, la Porumbacu de Jos, acolo unde trei persoane au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

"DN 1, km 277+700 m, Porumbacu de Jos, trafic blocat total din cauza unui accident rutier în care sunt implicate 2 autoturisme", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

La locul accidentului intervin cinci echipaje de la Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), printre care şi un echipaj de descarcerare, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Aglomerație pe DN1 încă de miercuri dimineața

Traficul rutier este intens pe DN1 și pe ruta București-Brașov, pe sensul de mers către stațiunile montane, transmite Centrul Infotrafic.

Încă de dimineață s-au format coloane de mașini în Ploiești, Comarnic și Bușteni, semn că românii merg să petreacă noaptea dintre ani în zonele montane. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri