Tragedie în prag de sărbători: Casa unei familii din Giurgiu a fost distrusă de flăcări

Data actualizării: Data publicării:
pompier
FOTO: Facebook ISU Giurgiu

Casa unei familii din localitatea Săbăreni a fost distrusă, sâmbătă seara, de un incendiu pornit de la soba din interior, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

"Casa unei familii din localitatea Săbăreni a luat foc aseară, cel mai probabil din cauza efectului termic produs de soba amplasată necorespunzător faţa de materiale combustibile. Din fericire, proprietarii au ieşit la timp din casă, însă pagubele au fost însemnate (...) Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, mobilier, electrocasnice, articole de îmbrăcăminte şi documente personale", se arată în informarea transmisă de reprezentanţii ISU Giurgiu.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi ai ISU Bucureşti-Ilfov, cu patru autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o cisternă şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii avertizează că, în sezonul rece, există pericol de incendiu şi din cauza scăpării accidentale a jarului sau a scânteilor din sobă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri