Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare preventivă a lui Victoraș Micula

Data publicării:
Victoraș Micula
Victoraș Micula. Foto: Captură Youtube

Tribunalul Bihor a respins marți propunerea de arestare preventivă a lui Victoraș Micula, însă decizia nu este definitivă, transmite Agerpres. Omul de afaceri a fost trimis în judecată într-un dosar în care a fost acuzat de acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

„S-a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă. Soluția nu este definitivă, este atacabilă cu contestație în termen de 48 de ore de la comunicare”, a declarat judecătoarea de caz Veronica Ioniță, purtător de cuvânt al Tribunalului Bihor pentru Agerpres.

Victor Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula, a fost trimis în judecată în luna decembrie în dosarul în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor îl acuză că a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne și a participat la o percheziție cu cagulă și geacă de polițist, alături de polițiști reali.

În același dosar sunt trimiși în fața instanței și patru subofițeri de la Poliția Municipiului Oradea, dintre care unul este pensionar.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri