Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite după un accident la ieșire din Buzău

Data publicării:
ambulanta
Situația de criză la Timișoara, zeci de elevi și profesori au ajuns la spital. FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 64 de ani a murit, iar alte patru persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău în urma unui accident de circulaţie care a avut loc la ieşirea din oraș pe drumul spre Brăila, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Şoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul volanului, moment în care a lovit mai multe maşini parcate pe marginea drumului şi apoi s-a răsturnat.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe Şoseaua Bucureşti către municipiul Buzău de către un şofer în vârstă de 64 de ani, din Buzău, a ieşit în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu maşinile staţionate, împrejurare în care s-a răsturnat.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului, iar alţi patru pasageri cu vârstele cuprinse între 15 şi 18 ani, toţi din Costeşti, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri