Un bărbat de 32 de ani din Zalău a murit, după ce medicii l-au tratat pentru insolație

Data publicării:
stefan roman

Un bărbat de 32 de ani din Jibou a murit la Spitalul din Zalău, la doar două ore de la internare, după ce medicii de la un alt spital l-au tratat pentru insolație. Ștefan Roman a mers în weekend cu familia la un grătar, pe malul Someșului, și a refuzat să intre în apă, întrucât avea o durere puternică de spate, relatează Graiul Sălajului.

Pe seară, bărbatul a mers la urgențe la spitalul din Jibou, însă medicii i-au administrat o perfuzie și l-au trimis acasă. Duminică, bărbatul a ajuns din nou la spital, cu dureri insuportabile. De această dată a fost trimis la Spitalul Județean Zalău, însă după numai două ore, acesta a decedat.

Autopsia a arătat un lucru tulburător: bărbatul nu numai că nu avea insolație, dar suferea de o infecție pulmonară puternică și avea o hemoragie masivă la nivelul coloanei, din cauza căreia a intrat în insuficiență respiratorie.

Apropiații spun că sâmbătâ, când Ștefan a mers prima dată la spital, medicii din Jibou i-au spus că a facut insolație și că pentru insolație și răceală nu se poate da un bilet de trimitere, chiar dacă familia le-a spus medicilor că bărbatul a vomitat sânge. Familia mai spune ca starea lui Ștefan a fost foarte gravă, că nu putea sta în picioare și că medicii din Zalau au fost surprinși că cei de la Jibou nu și-au dat seama de gravitatea cazului.

Ștefan Roman era căsătorit și avea o fetiță de nouă ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri