Video Un bărbat din Cluj a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că și-a ținut câinele, cu orele, la poartă

Data publicării:
caine abandonat la poarta
Sursa foto: captură video YouTube / Gherla INFO

Un bărbat din Gherla a fost amendat cu 15.000 de lei pentru și-a abandonat câinele. Patrupedul a scheunat cu orele la poarta casei, stârnind compasiunea trecătorilor. Imaginile cu câinele implorând să fie lăsat în curte au fost publicate pe rețelele sociale. O femeie s-a oferit să îl adopte, în timp ce oamenii legii s-au autosesizat și l-au sancționat pe proprietar.

Incidentul a avut loc duminică, pe strada Gării din Gherla, județul Cluj. Câinele era ținut la poartă de stăpânul său. În zadar plângea să fie lăsat în curte, căci stăpânul refuza să îl lase înăuntru.

O tânără care trecea prin zonă a încercat să ia legătura cu proprietarul, însă acesta i-a răspuns că nu mai are nevoie de câine, scrie Gherla INFO.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional! 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile cu patrupedul lăsat la poarta casei cu orele au ajuns pe rețelele sociale. Așa au aflat și polițiștii de caz:

"La data de 7 ianuarie 2024, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații apărute în mediul online și s-au deplasat la fața locului. (...) Polițiștii au continuat activitățile în acest caz, fiind identificat proprietarul animalului, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Gherla”, au declarat, pentru Monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.

Proprietarul patrupedului a fost amendat cu 15.000 lei, "pentru lipsă sterilizare, lipsă microcipare și abandon", anunță polițiștii.

În aceeași zi, câinele a fost adoptat  de o femeie care locuiește în apropiere și este, acum, în afara oricărui pericol. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri