Un bărbat din Giurgiu a amenințat că se sinucide, în fața casei fostei soții. El era într-o mașină, cu o funie în jurul gâtului

Data publicării:
masina de politie
Poliţiştii din Giurgiu au intervenit, luni, pentru salvarea unui bărbat care ameninţa că se sinucide, în faţa casei fostei soţii. FOTO: Shutterstock

Poliţiştii din Giurgiu au intervenit, luni, pentru salvarea unui bărbat care ameninţa că se sinucide, în faţa casei fostei soţii. Bărbatul era într-o maşină, cu o funie în jurul gâtului şi cu un recipient cu benzină, potrivit News.ro.

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Brăniştari, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că fostul soţ se află în faţa locuinţei sale şi vrea să se sinucidă, acesta având emis ordin de protecţie, de a nu se apropia la 50 metri de aceasta şi de locuinţa sa”, a transmis, luni seară, IPJ Giurgiu.

Sursa citată a precizat că femeia a sesizat şi faptul că fostul soţ ar ameninţa-o cu acte de violenţă, direct şi prin mesaje transmise pe telefon.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat politistii, care au identificat un autoturism, în interiorul căruia se afla un bărbat, de 49 de ani. Asupra sa a fost observată o sticlă din material plastic transparent, al cărei conţinut avea miros specific de produse petroliere (benzină), bărbatul ameninţând ca îşi va da foc, dacă vreo persoană se apropie de el şi, de asemenea, împrejurul gâtului său fiind găsită o sfoară”, a mai transmis Poliţia.

Sursa citată a menţionat că, după ce negociatorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au încercat să dialogheze cu bărbatul, acesta a întrerupt comunicarea, ameninţând în continuare că îşi va da foc.

„S-a luat hotărârea intervenţiei în forţă, bărbatul fiind extras din autoturism, încătuşat şi, ulterior transportat la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri