Un bărbat din Giurgiu și-a dat foc la casă și apoi a bătut trei vecini

Data publicării:
Un bărbat din Giurgiu și-a dat foc la casă și apoi a bătut trei vecini
Un bărbat din Giurgiu și-a dat foc la casă și apoi a bătut trei vecini. Foto: Politia Româna

Un bărbat din judeţul Giurgiu a fost reţinut, iar sâmbătă va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, după ce şi-a incendiat locuinţa, după care a intrat în curtea vecinilor pe care i-a luat la bătaie. Bărbatul este inculpat pentru comiterea a cinci infracţiuni, respectiv lovire, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Incidentele au avut loc joi seară, în jurul orei 22:25, pe strada Bradului, din municipiul Giurgiu. O femeie a sunat la 112, cerând sprijinul Poliţiei şi reclamând că vecinul său şi-a incendiat casa, după care a intrat în curtea ei şi îi agresează familia.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Giurgiu, folosindu-se de o brichetă şi un lichid inflamant (benzină), ar fi incendiat zidul exterior al imobilului în care locuieşte, apoi ar fi pătruns în curtea imobilului învecinat, şi, ulterior, ar fi agresat fizic un bărbat şi două femei”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Giurgiu, citată de News.ro.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe - 3 fapte, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cursul zilei de vineri el a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri