Un bărbat s-a împușcat în cap cu asomatorul de animale în ziua în care trebuia să semneze actele de divorț

Data publicării:
ambulanta pe un drum din romania
FOTO: Shutterstock

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au demarat o anchetă după ce au fost sesizaţi, prin serviciul 112, că un bărbat s-a împuşcat în cap chiar în ziua divorţului.

Potrivit unui comunicat de presă, în cursul dimineţii de miercuri, poliţia a fost sesizată prin apel 112 de o femeie din municipiul Iaşi despre faptul că şi-a găsit soţul, în vârstă de 41 de ani, la domiciliu, inconştient şi cu urme de sânge pe corp.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului împreună cu reprezentanţi ai ambulanţei, au stabilit că cele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieşind că bărbatul şi-ar fi provocat leziuni în zona capului cu un asomator de animale. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, urmând a fi dispuse măsuri legale", precizează sursa citată.

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul are o plagă în partea dreaptă a capului. El a spus personalului medical că astăzi trebuia să semneze actele de divorţ.

"Pacientul a fost găsit cu traumatism cranio-cerebral prin împuşcare, avea afazie globală şi era hemiplegic. A fost intubat oro-traheal şi ventilat mecanic şi dirijat spre Spitalul de Neurochirurgie", a declarat dr Diana Cimpoeşu.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri