Un copil de 3 ani a murit după ce a căzut în râul Cerna în timp ce se juca

Data publicării:
raul cerna
Râul Cerna. Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Un copil de trei ani, din localitatea Topliţa, a murit înecat în râul Cerna, după ce s-a dezechilibrat, a căzut şi a fost luat de apă fără ca tatăl său, cu care se afla pe mal, să-l mai poată salva, a informat, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Incidentul a avut loc duminică seara, trupul copilului fiind recuperat, din albia râului, la miezul nopţii, la circa doi kilometri de locul în care a dispărut, scrie Agerpres.

"Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor. În jurul orei 00,00, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi km de locul în care a dispărut. După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze", a precizat ISU Hunedoara.

Trupul copilului a fost preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest incident.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri