Un deținut eliberat prin legea recursului compensatoriu a rezistat doar o zi în libertate

Data actualizării: Data publicării:
vasile
FOTO: Adevarul.ro

Un sucevean în vârstă de 35 de ani, proaspăt eliberat din închisoare în baza legii privind recursul compensatoriu, s-a întors deja în arest, după ce a fost prins de polițiști beat și fără permis, la volanul unui BMW, relatează Obiectiv de Suceava.

vasile
FOTO: Adevarul.ro

Vasile Murariu, din comuna Zamostea, ispășise șase ani și nouă luni de închisoare la Penitenciarul din Iași, pentru vătămare corporală și furt calificat. Bărbatul a rezistat o singură zi în libertate, pentru că imediat ce s-a văzut în afara gratiilor s-a îmbătat, apoi s-a urcat la volanului unui autoturism BMW, cu toate că nu avea permis de conducere.

Polițiștii chemați să îl aresteze l-au fugărit pe bărbat prin curtea unui localnic, apoi pe câmp, unde l-au imobilizat, apoi l-au dus la secție. Pentru că mirosea a alcool, polițiștii i-au cerut acestuia să sufle în etilotest, însă fostul deținut a refuzat.

Vasile – Ionuţ Murariu a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice”. După expirarea ordonanţei de reţinere, acesta a fost pus în libertate sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, el având interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, scrie Adevărul.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri