Un român condamnat la închisoare în Franța și Belgia pentru 12 furturi a fost prins în Slatina

Data publicării:
politisti oglinditi in geamul unei masini de politie
Șofer oprit de un polițist de la direcția rutieră. Imagine ilustrativa. Foto: Facebook/ Politia Romana

Un bărbat pentru care existau mandate de arestare emise în Franța și Belgia pentru executarea unor pedepse cu închisoare pentru furt a fost arestat în Slatina, informează IPJ Olt.

La data de 11 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Olt au pus în executare un mandat european de arestare, faţă de un bărbat de 40 de ani din municipiul Slatina, județul Olt.

Autoritățile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare pe numele bărbatului, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 10 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte agricole, utilaje, parfumuri sau bijuterii. De asemenea, pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte sau utilaje agricole.

Polițiștii de investigații criminale au prezentat urmăritul internațional Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind reținut pentru 24 ore. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri