Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a intrat violent cu masina în gardul unei case

Data publicării:
masina de politie
Tânărul nu a supraviețuit impactului Foto: Getty Images

Accidentul a avut loc pe o stradă din Focșani. Potrivit polițiștilor vrânceni, șoferul a ieșit de pe carosabil, s-a izbit de un autoturism, apoi de gardul unui imobil. Impactul puternic i-a provocat șoferului răni deosebit de grave, iar medicii sosiți la fața loclui nu l-au m ai putut salva.


"În jurul orei 10,00, în municipiul Focşani, un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, conducătorul auto fiind declarat decedat. Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Focşani, s-a stabilit că un bărbat de 24 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un autoturism şi ulterior cu gardul unui imobil", a precizat IPJ Vrancea.

Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul tânărului.

"Marţi, în jurul orei 10,30 un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea cu medic a fost solicitat pentru un accident rutier pe strada Alexandru Sahia din Focşani, după ce un autoturism a intrat într-un gard. La accident se identifică o singură victimă, conducătorul auto, inconştient. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat, tânărul fiind declarat decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând să fie efectuată autopsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri