Un tramvai de pe linia 32 a deraiat în București și a blocat traficul. Repunerea pe linie este dificilă

Data actualizării: Data publicării:
echipe de interventie la locul tramvaiului deraiat
Un tramvai de pe linia 32 a deraiat în București și a blocat traficul. Repunerea pe linie este dificilă. FOTO: captură Digi24

Trafic de coșmar în Capitală, după ce un tramvai de pe linia 32 din București a deraiat joi la prânz. Circulația în zonă este blocată. 

Este vorba despre un tramvai care circula pe linia 32 şi făcea legătura între Piaţa Unirii şi Piaţa Rahova. Vagoanele au deraiat în dreptul stației Mărgeanului, în zona Șoseaua Alexandriei din Bucureşti.

„Linia 32 – blocată în zona Sos. Alexandriei/Sos. Antiaeriană, pe sensul spre Depoul Alexandria. Cauza: deraiere”, a transmis Societatea de Transport București (STB).

La fața locului, echipele de intervenție încearcă să repună tramvaiul pe linie, dar intervenția este dificilă, așa că au fost solicitate și alte utilaje.

Linia 32 rămâne blocată în zona Șoseaua Alexandriei și Șoseaua Antiaeriană, iar traficul în zonă se desfășoare cu mare greutate.

STB a anunțat că pentru preluarea călătorilor, se înființează o linie navetă între depoul Alexandria și Piața Chirigiu, cu întoarcere pe Strada Năsăud.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri