VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,7 din Oltenia. Produsele cad de pe rafturile unui magazin

Data actualizării: Data publicării:
cutremur
Imagini din timpul cutremurului de 5,7 din Oltenia. Foto: Digi24

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea de 5,7 a avut loc marți după amiază în zona Olteniei. A fost mai puternic decât cel înregistrat luni, de 5,2, iar mai multe camere de supraveghere au surprins momentul.

În imaginile trimise de telespectatorii Digi24 a fost surprins momentul cutremurului. Se vede cum oamenii ies în fugă dintr-un magazin, în timp ce produsele cad de pe rafturi.

Cutremurul a fost resimțit în mai multe localități din zona Olteniei, dar și în București. Câteva clădiri din Târgu Jiu, Baia de Aramă și Drobeta Turnu Severin au fost avariate.

La Târgu Jiu, bucăți de tencuială au căzut peste mașini.

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 s-a produs, marţi, la ora locală 15:16, în Oltenia, judeţul Gorj, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul s-a înregistrat la o adâncime de 40 de kilometri şi a fost localizat la 102 km nord de Craiova, 120 km sud-vest de Sibiu şi 146 km vest de Piteşti.

Cutremurul a fost urmat de două replici de 3,4 și 3,5.

Acestea vin după ce un alt cutremur, cu magnitudinea de 5,2, s-a înregistrat în România luni după-amiază.

Vă rugăm să ne transmiteți pe adresa redactie@digi24.ro sau pe numărul de whatsapp 0771.100.304 imagini din timpul cutremurului care a avut loc astăzi.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri