VIDEO - Incendiu violent la o hală din Dâmbovița. Localnicii, avertizați printr-un mesaj RO-ALERT

Data publicării:
incendiu

Incendiu violent miercuri dimineaţă într-un parc industrial din judeţul Dâmboviţa. De aproape şapte ore pompierii se luptă să stingă flăcările izbucnite la o hală de aproximativ 4.500 de metri pătraţi, din localitatea I.L. Caragiale. Acolo erau depozitate mai multe produse printre care diferite vopsele şi mase plastice.

Vâlvătaia s-a extins şi la o hală învecinată, de peste 4 mii de metri pătraţi, unde se afla depozitat polistiren. Din fericire nu sunt victime.

15 autospeciale de pompieri au fost trimise în zonă, iar autorităţile au trimis şi mesaje populaţiei prin sistemul RO-ALERT.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează acum pentru lichidare.

Eduard Ţelea - purtător de cuvânt ISU Dâmboviţa: Este o intervenție foarte dificilă din cauza cantității foarte mari de materiale combustibile, printre care și inflamabile și a fumului foarte gros și dens degajat. Pentru protecția, să spunem așa, a cetățenilor s-a trimis și prin sistemul RO-ALERT un mesaj de avertizare a acestora pentru a rămâne în case și a inchide geamurile. Cauza probabilă a producerii incendiului va fi stabilită după lichidarea incendiului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri