VIDEO. Momentul prăbușirii porții de intrare în Timișoara

Data actualizării: Data publicării:
170917_TIMISOARA_FURTUNA_909_INQUAM_Photos_Cornel_Putan_Alin
Foto: Inquam/Cornel Putan Alin

A apărut o filmare cu momentul în care poarta de intrare în municipiul Timișoara s-a prăbușit. Din cauza acesteia, un tânăr și-a pierdut viața. Poliția a deschis un dosar penal.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urma furtunii de duminică după-amiază, poarta de intrare în municipiul Timişoara, dinspre Lugoj, a fost luată de vântul puternic, care a bătut cu peste 90 de kilometri la oră şi a căzut peste o maşină în care se afla un tânăr de 24 de ani. El a decedat pe loc în urma incidentului. El avea 24 de ani şi era student în anul 6 la Facultatea de Medicină Dentară.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii vor încerca să stabilească cine se face vinovat că poartă, inaugurată de Primăria Timişoara în vara lui 2015, care a costat 56.000 de euro, s-a putut prăbuşi atât de uşor.

Muncitorii firmei Stareto, căreia i-a fost încredinţată lucrarea, au demolat structura veche a porţii, au făcut intervenţii pe consolele verticale, dar şi pe grinda metalică orizontală. Lucrarea a costat 56.000 de euro, din care o mică parte, aproximativ 4.500 de euro, a reprezentat o sponsorizare.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri