VIDEO Polițiști și jandarmi patrulează pe plajă. „Intervenim când suntem solicitați, că doar nu o să stăm pe malul apei să numărăm...”

Data actualizării: Data publicării:
Polițiști și jandarmi patrulează pe plajă
Polițiști și jandarmi patrulează pe plajă. Foto: Digi24

Polițiștii de pe litoral sunt în alertă și patrulează în permanență pe plajă. Incidentele din ultimele zile, în care turiștii au sărit la bătaie sau au dispărut în mare, i-au făcut pe șefii din Poliție să trimită mai mulți agenți și ofițeri în Constanța.

-Noi suntem zi de zi.

-Știu că sunteți zi de zi, dar din păcate luni, când s-a pornit toată nebunia aia, nu a fost așa.

-Cu tot respectul, noi am fost prezenți!

-După aceea!

-Când am fost solicitați!

-Au fost salvamarii, că și un salvamar a avut probleme.

-Da, dar noi intervenim când suntem solicitați că doar nu o să stăm pe malul apei să numărăm...

Decizia de a trimite patrule de poliție și jandarmi pe plajă vine după ce 5 persoane au murit înecate în mare, pe litoralul românesc, din data de 14 august şi până în prezent. Alţi doi oameni sunt daţi dispăruţi, după ce au intrat în mare, fiind căutaţi, la Vama Veche şi Eforie Nord.

Au fost și numeroase conflicte între salvamari și turiști care insistau să fie lăsați să intre în apă, în ciuda valurilor uriașe și a curenților puternici.

Cel mai recent scandal a avut loc sâmbătă dimineață pe plaja din Eforie. Conflictul a fost pornit de turiști nemuțumiți că nu li se permitea accesul în apă, deși marea este agitată, iar salvamarii au arborat steagul roșu.

La fața locului au venit mai mulți polițiști pentru a aplana conflictul.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri