VIDEO. Un TIR a luat foc pe A2. Fumul negru se vede de la kilometri distanță

Data publicării:
un tir a luat foc pe A2
Un TIR încărcat cu granule din plastic a luat foc pe autostrada A2, pe sensul de mers către București. FOTO: Captură video Digi24

Un TIR încărcat cu granule din plastic a luat foc pe Autostrada A2, pe sensul de mers către București. Sunt flăcări uriașe care îngreunează circulația în zonă. Traficul este restricționat pe o singură bandă. 

Incendiul a izbucnit în jurul 8.45. Prima dată a luat foc o roată, apoi incendiul s-a extins rapid și a cuprins întreg camionul.

Șoferul a văzut că este o problemă și s-a dat jos din camion, reușind să se salveze.

Bărbatul transporta granule din plastic din care se confecționează țevi. De la căldura focului au căzut și pe lângă camion.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de stingere, atât de la ISU Călărași, cât și de la ISU Ialomița.

Fumul dens și negru poate fi observat de la mulți kilometri depărtare.

Traficul este oprit marţi dimineaţă pe autostrada A2, pe sensul Constanţa - Bucureşti, în zona localităţii Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, după ce un TIR a luat foc.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe autostrada A2 pe sensul Constanţa - Bucureşti, la kilometrul 123, în zona localităţii Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a incendiului produs la un TIR aflat pe banda de urgenţă.

Se estimează reluarea circulaţiei în 30 de minute, anunţă sursa citată.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri