Video „Viitorul e deja aici”. Au apărut imagini cu prima „dronă terestră” în acțiune pe frontul din Ucraina

Data publicării:
getmyfb.com_1705486491897-ezgif.com-optimize
Dronă „terestră” ucraineană trage asupra pozițiilor ruse. Captură gif: Facebook/Brigada 5 mecanizată a Ucrainei

Militarii ucraineni au publicat pe rețelele sociale imagini cu prima dronă „terestră” folosită de forțele Kievului împotriva trupelor ruse pe frontul din Ucraina. Din imaginile publicate se observă că „drona” este practic un vehicul de tip ATV pe care a fost montată o mitralieră controlată de la distanță.

Militarii Brigăzii 5 mecanizate din armata ucraineană au publicat zilele trecute pe rețelele sociale o înregistrare video cu respectiva dronă terestră în acțiune într-o zonă neprecizată a frontului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„O dronă de luptă controlată de luptătorii profesioniști ai Brigăzii 5 cercetează pozițiile inamului”, se arată într-un comentariu care însoțește postarea video publicată pe contul de Facebook al unității ucrainene.

Imaginile aeriene arată drona de luptă deplasându-se de-a lungul unei șosele și trăgând asupra pozițiilor ruse (conform ucrainenilor) aflate la câteva sute de metri distanță.

„Viitorul e deja aici. Ceva despre care am citit în cărți și am privit fascinați în filme este concretizat în cea mai nouă invenție care îi ajută acum pe luptătorii noștri pe front”, se arată în postarea militarilor ucraineni.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri