Administratorul public al Primăriei Rădăuți s-a înecat în stațiunea Neptun

Data actualizării: Data publicării:
Administratorul public al Primăriei Rădăuți, Haralambie Herghelegiu, a murit înecat
Administratorul public al Primăriei Rădăuți, Haralambie Herghelegiu, a murit înecat. Foto: Facebook/ Primăria Municipiului Rădăuți

Administratorul public al Primăriei Rădăuți, Haralambie Herghelegiu, a murit înecat, joi, după ce a fost luat de valuri, în stațiunea Neptun.

Anunțtul a fost făcut de Primăria Municipiului Rădăuți, pe pagina de Facebook. Potrivit postării, Haralambie Herghelegiu, în vârstă de 72 de ani, se afla în concediu de odihnă, împreună cu nepotul său, la Neptun.

Joi, bărbatul a intrat în apa mării, a fost luat de valuri și s-a înecat.

„Primăria Rădăuți este în doliu, după drama pierderii fulgerătoare a administratorului public.

Haralambie Herghelegiu se afla în concediu de odihnă, împreună cu nepotul său la Neptun, când valurile mării l-au răpit dintre noi.

S-a născut la Grămești în 1950. Absolvent al Academiei Alexandru Ioan Cuza – științe juridice 1997 și a Cursurilor Postuniversitare de Management Administrație Publică 2001, domnul Haralambie Herghelegiu a ocupat funcția de secretar al municipiului Rădăuți din 1998, în 2015 a fost consilier al primarului iar din 2017 a ocupat funcția de Administrator Public.

A fost un om credincios, un bun coleg, gata oricând să dea un sfat sau o mână de ajutor. Drum lin printre stele mister HH!”, au transmis vineri reprezentanții primăriei.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri