Video Amenințare cu bombă în Arad. O fostă judecătoare a alertat Poliția că ar avea un dispozitiv străin pe mașină

Data actualizării: Data publicării:
alerta cu bomba la arad
Foto amator

O femeie din municipiul Arad a sunat, miercuri, la numărul de urgenţă 112 și a spus că e amenințată, iar pe unul dintre autoturismele sale se află un dispozitiv străin. Potrivit surselor Digi24, femeia este fostă judecătoare la Tribunalul Arad, la secția penală. La locul indicat intervin poliţişti, jandarmi, pompieri şi pirotehnişti.

 

 

Fosta judecătoare s-a pensionat la începutul lunii noiembrie, potrivit surselor Digi24. 

„Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi ameninţată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranţă. Traficul a fost blocat pe toată strada. A fost solicitată echipa de pirotehnişti”, a transmis IPJ Arad, potrivit News.ro. 

La faţa locului se află efective ale IPJ Arad, ISU Arad şi IJJ Arad.

Incidentul are loc pe strada Mărăşeşti din municipiul Arad.

În 29 mai 2021, tot în Arad, maşina omului de afaceri Ioan Crişan a explodat, după ce pe autoturism a fost montat un dispozitiv exploziv. În urma exploziei, omul de afaceri care se afla în autoturism a murit. Atunci, suflul exploziei a fost atât de puternic încât a spart geamurile locuinţelor din apropiere.

Poliţiştii nu i-au găsit, nici până în prezent, pe cei care au montat dispozitivul explozibil pe maşina omului de afaceri.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri