Video Aterizare forţată a unui avion de mici dimensiuni în Alba. Pompierii au găsit aeronava răsturnată cu roţile în sus

Data actualizării: Data publicării:
aterizare fortata
Pilotul a scăpat teafăr și a refuzat transportul la spital. Foto: ISU Alba

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, duminică, pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr, Alba. Pilotul în vârstă de 50 de ani a scăpat teafăr și a refuzat transportul la spital.

„În urma unui apel prin SNUAU 112, a fost semnalat faptul că un avion de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze forţat în localitatea Vurpăr, comuna Vinţu de Jos. De îndată, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor medical din cadrul Secţiei de Pompieri Sebeş”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, potrivit Agerpres. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan, în urma evaluării medicale a pilotului s-a stabilit că acesta nu a suferit leziuni, bărbatul refuzând transportul la spital.

Alex Crişan a declarat că pilotul a decolat din Cisnădie şi a fost nevoit să aterizeze forţat din cauza unor scurgeri de carburant la avion.

Potrivit imaginilor de la faţa locului, în momentul în care pompierii militari au ajuns acolo, avionul era răsturnat cu roţile în sus.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri