Video&Foto Autospecială de Poliție nou-nouță, distrusă într-un accident rutier în Cluj-Napoca. Agenții de poliție au fost răniți

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie accident
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Facebook/ Mihai Bacalu

Accident cu mașina de Poliție, luni dimineață, pe o stradă din Cluj-Napoca. Totul s-a întâmplat din cauza unui șofer care a schimbat banda de mers fără să se asigure. Ca să evite impactul, autospeciala de poliție a tras stânga de volan și a intrat pe contrasens, unde a acroșat o altă mașină. În total, în accident au fost implicate 4 mașini, transmite IPJ Cluj. Șase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care și cei doi agenți de poliție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Accidentul a avut loc în jurul orei 07:00, pe strada Theodor Mihali din Cluj-Napoca.

"Din primele verificări efectuate s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, în timp ce se deplasa cu autoturismul înspre strada Aurel Vlaicu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, respectiv de pe banda 1 pe banda 2", a transmis IPJ Cluj.

Autospeciala de poliție se afla tot pe banda doi de circulație, în același sens de mers. Ca să evite impactul cu mașina care tocmai îi apăruse în față, agentul de poliție a tras stânga de volan.

"Astfel, în urma acestei manevre, autospeciala de poliție a intrat în coliziune cu autoturismul din sensul opus, ulterior aceasta fiind proiectată în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, iar ulterior într-un alt autoturism", spun reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului, una din mașini s-a răsturnat pe plafon. Șase persoane au avut nevoie, în total, de îngrijiri medicale. Printre ele și cei doi agenți de poliție.

accident masina politie cluj
Sursa foto: ISU Cluj
accident masina de politie cluj
Sursa foto: ISU Cluj

"La fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ (...) Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care un bărbat a fost transportat la spital. La prima evaluare acesta prezenta afecțiuni ușoare", au transmis și reprezentanții ISU Cluj.

Șoferii tuturor mașinilor implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri