Blocaje și coloane de mașini pe A2 Bucureşti-Constanţa și pe A1 București-Pitești, din cauza ploii torențiale și a accidentelor

Data publicării:
blocaje pe autostrada
Blocaje și coloane de mașini pe A2 Bucureşti-Constanţa și pe A1 București-Pitești, din cauza ploii torențiale și a accidentelor. FOTO: captură Facebook Infotrafic

Sunt probleme vineri dimineață pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa din cauza ploii torențiale, iar traficul este restricționat pe o porțiune de pe autostrada A1 București-Pitești unde a avut loc un accident rutier.

Ploaia și vântul puternic afectează circulaţia rutieră pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 12 (loc. Glina, jud. Ilfov) – 105 (loc. Drajna, jud. Călărași) și 178 (loc. Cernavodă) – 195 (loc. Medgidia), vizibilitatea fiind diminuată.  

Polițiștii rutieri recomandă șoferilor să circule cu viteză adaptată condițiilor de drum, să mărească distanța între vehicule, să folosească luminile în mod corespunzător și să nu bruscheze comenzile volanului.

În județul Giurgiu, circulația este blocată pe A1, în urma unui accident.

Infotrafic anunță că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 21, pe sensul către București, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, un autocamion a lovit glisiera mediană și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare.

Nu sunt persoane rănite, însă traficul rutier este restricționat pe benzile 1 și 2. Se circulă îngreunat pe banda de urgență.

Se estimează că reluarea normală a traficului se va face în 45 de minute.

Au fost probleme vineri dimineață și pe Centura București, în zona localității Mogoșoaia, județul Ilfov, unde s-a produs un accident rutier între două mașini.

Nu au fost victime. Este restricționată prima bandă, pe ambele sensuri de mers.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri