Cadavrul unui bărbat, scos din râul Mureș după ce a stat în apă aproape o jumătate de an

Data publicării:
cautare barca lac ISU pompieri
foto arhivă/ ISU Crişana

Descoperire macabră duminică, pe râul Mureș. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost adus de apă într-o zonă de agrement de lângă municipiul Arad. Alerta la 112 a fost dată de niște localnici, care se plimbau cu barca. Potrivit specialiștilor, cadavrul ar fi stat în apă între 3 și 6 luni. Polițiștii au preluat cazul, scrie Special Arad.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost văzut pe luciul apei de câteva persoane care se plimbau cu barca. Acestea au sunat la 112 și au anunțat că în zona malului plutește ceea ce pare a fi un cadavru.

"În data de 23 aprilie, în jurul orei 19:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de intervenție, care are în dotare o barcă de salvare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, pentru recuperarea unui cadavru din râul Mureș, zona Trei Insule. La sosirea echipajelor de intervenție a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, plutind pe râul Mureș în apropierea malului. Cadavrul a fost extras din apă de către pompieri", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad pentru sursa citată.

Din cauza stării avansate de descompunere, cadavrul nu a fost încă identificat.

"Din primele verificări, este vorba de un bărbat, care ar fi stat în apă aproximativ 3-6 luni, trupul neînsuflețit fiind în stare avansată de descompunere. Cadavrul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului și identificarea persoanei", a declarat IPJ Timiș pentru presa locală.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri