Video Cel mai frumos motan din lume a venit la Digi24. „Îi place să fie în centrul atenției”

Data actualizării: Data publicării:
elros motan
Foto: Captură video Digii24

Panco's Elros, cel mai frumos motan din lume, a venit, vineri seară, în redacția Digi24. Are 3 ani și 8 luni și este un uriaș blând, din rasa Maine Coon. I-a înfrânt pe toți motanii din lume în Franța unde a avut loc cel mai important concurs al frumuseții pisicești. Omul său, Yann Panco, a vorbit în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss despre tabieturile motanului și cum îl face fericit. 

 

„Elros a participat la foarte mult competiții, este învățat cu publicul, este învățat cu luminile, cu zgomotul, se relaxează mai repede”, a spus Yann Panco.

Întrebat cum îl menține atât de frumos, Panco a spus: „Eu fac minimum, important e că el este frumos și foarte aproape de standardele rasei sale. Într-adevăr pentru a-l putea prezenta așa cum se cuvine în fața unui juriu trebuie să-l pregătesc și am anumite lucruri pe care le fac, de la periat, spălat, uscat și tot ce trebuie”.

În ce privește tabieturile lui Elros, omul său susține că „îi place să fie tot timpul alintat și să fie în centrul atenției”. „Cam asta trebuie să fac eu, să-l alint cu o conservă”, mai spune el. 

Elros a câştigat titlul de World Winner 2023 în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase expoziţii mondiale FIFe World Show, organizată anul acesta de Franţa la Strasbourg.

Crescătorul său Yann Panco din Bucureşti a adus în România primul trofeu mondial cucerit de motan - „FIFe World Winner”.

Concursul s-a desfăşurat în noul şi modernul Parc des Expositions din Strasbourg, în weekendul 28 - 29 octombrie. La expoziţie au fost prezente peste 1.300 de pisici din toată lumea.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri