CNAIR îl contrazice pe Grindeanu: Taxa de la Fetești rămâne obligatorie

Data actualizării: Data publicării:
Ghișee de plată a taxei de pod la Fetești.
Taxa de pod de la Fetești a fost suspendată de la 1 iunie. FOTO: Facebook / CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a comunicat că, în prezent, plata taxei de pod de la Fetești rămâne obligatorie, chiar dacă ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a solicitat miercuri ca aceasta să fie suspendată, informează Agerpres.

"În prezent taxa de pod la Feteşti este obligatorie, având în vedere faptul că pentru suspendarea achitării acesteia sunt necesare anumite demersuri juridice. Astfel, până la suspendarea efectivă a taxei de trecere a podurilor dunărene, cei care le tranzitează trebuie să achite această taxă, în caz contrar fiind emis PVC (Proces Verbal de contravenţie)", avertizează reprezentanţii CNAIR.

Miercuri, Sorin Grindeanu a anunțat că i-a solicitat directorului CNAIR, Cristian Pistol, să suspende taxa de pod de la Fetești până la finalizarea lucrărilor din zonă.

"Împreună cu domnul Pistol, având totuşi o perioadă în care intrăm în zona estivală, având în vedere că există aceste lucrări pe podul de la Feteşti, braţul Borcea şi care vor crea un disconfort în perioada următoare, l-am rugat pe domnul Pistol să ia în calcul următorul lucru. Pe această perioadă până la terminarea lucrărilor să vedem dacă putem şi cred că putem să eliminăm taxa de pod", a declarat Grindeanu.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri