Video Culturi de canabis indoor, descoperite în Târgu Mureș. Doi bărbați au fost reținuți după percheziții

Data publicării:
culturi canabis
Sursa foto: Poliția Română

Doi bărbați din Târgu Mureș au fost reținuți de polițiști, după ce oamenii legii au descoperit, în locuințele lor, două culturi de canabis, dar și echipamentele specifice creșterii și întreținerii lor. În total, anchetatorii au confiscat 27 de plante de canabis, dar și mai multe lămpi și ventitaloare. Cei doi sunt acuzați de trafic de droguri de risc. 

Cei doi bărbați, de 30, respectiv 36 de ani, erau deja in vizorul anchetatorilor de ceva timp. Miercuri, oamenii legii au descins la trei adrese care îi vizau pe suspecți, iar bănuielile le-au fost confirmate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Din cercetări a reieșit că, în cursul anului curent, doi bărbați, din Târgu Mureș, ar fi inițiat culturi indoor de cannabis, ulterior achiziționării unor echipamente specifice creșterii și întreținerii plantelor de acest fel. Ca urmare a perchezițiilor desfășurate, au fost descoperite și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, două culturi indoor, cu 27 de plante de canabis, aflate în diferite stadii de dezvoltare, precum și lămpi, ventilatoare și un cort de creștere a plantelor de canabis", se arată în comunicatul Poliției Române.

În baza probelor adunate, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc și riscă ani grei de închisoare. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri