Florin Barbu spune că are solar ca "să producă bio, fără pesticide" și că nu a mâncat mici de la Obor

Data publicării:
florin barbu la o taraba cu usturoi si ceapa
Ministrul Agriculturii Florin Barbu susţine că mănâncă bio, din solarul familiei. FOTO: Facbook Florin Barbu

Ministrul Agriculturii Florin Barbu susţine că mănâncă bio, din solarul familiei. El recunoaşte că îi plac şi micii, dar adaugă că nu a mâncat niciodată de la Obor.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă, la Prima TV, dacă mănâncă bio.

„Da, mănânc bio. Am un solar pentru familie unde producem bio, nu folosim pesticide. Mă bucur că zona de lactate a avut o explozie pe partea de bio, folosesc produse bio şi le cumpăr”, a spus Florin Barbu, citat de News.ro.

Întrebat ce produce în solar, Florin Barbu a răspuns: ”Roşii, castraveţi, vinete. Avem pentru familie. Pe perioada în care nu pot să produc acasă, că nu sunt temperaturile necesare, încercăm să căutăm produsele cât mai bio din magazine”.

De asemenea, întrebat de unde cumpără lapte şi ouă, ministrul Agriculturii a răspuns: ”Avem acasă. Încercăm să producem mâncarea sănătoasă acasă”.

Ministrul Agriculturii a fost întrebat dacă a mâncat mici în Piaţa Obor din Bucureşti. ”N-am mâncat mici la Obor, dar unde mă opresc, mănânc mici. Îmi plac”, a răspuns Barbu.

Pus să aleagă între pâine şi mămăligă, Florin Barbu a ales: ”Mămăligă”.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri