George Copos vinde hotelul Astoria din Eforie Nord

Data publicării:
slider2

Omul de afaceri, George Copos, vrea să vândă unul dintre cele două hoteluri pe care le deține pe Litoral.

slider2

"ANA Hotels anunță intenția de a vinde cea de-a doua proprietate a sa din Eforie Nord, hotelul Astoria. Intenția companiei este aceea de a se concentra pe o singură proprietate în zona litoralului, hotelul Europa", au declarat pentru Profit.ro reprezentanții Ana Hotels. Cu 101 camere și un restaurant cu o capacitate de 120 locuri, hotelul Astoria din Eforie Nord este clasificat la trei stele. 

Celălalt hotel, care va fi păstrat de Copos, anume hotelul Europa, este clasificat la patru stele, are 221 de camere, spații de conferințe ce pot găzdui până la 600 de oaspeți și beneficiază de cel mai mare spa de pe litoral, Ana Aslan Health Spa, și de o grădină de peste 10.000 de metri pătrați. 

Hotelul Europa a fost proiectat în 1965 de arhitectul Cezar Lăzărescu. Hotelul a fost preluat în 2003 de către Ana Hotels, moment în care a fost și renovat și redecorat complet. Ana Aslan Health Spa a fost de asemenea renovat complet și lărgit în 2004, astăzi fiind cel mai mare spa (ca bază materială) de pe Litoral, cu peste 40 de camere de tratament și o piscină interioară cu apă sărată din Lacul Techirghiol.

Compania ANA Hotels deține șapte proprietati: hotelurile Athénée Palace Hilton, de 5 stele, și Crowne Plaza Bucharest, de 4 stele, din Capitală, hotelurile Sport, Bradul și Poiana din Poiana Brașov, și Europa și Astoria din Eforie Nord.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri