Undă verde pentru intrarea în faliment a bijuteriei Clujului

Data publicării:
cluj arena_clujarena.ro

Consiliul Judeţean dă undă verde intrării societății Cluj Arena în faliment la 8 luni după ce aceeași instituție a decis rezilierea asocierii cu societatea care administra stadionul.

„Nu a mai fost respectat scopul pentru care CJ s-a asociat cu Cluj Arena SA, respectiv realizarea de profit pentru ambii asociaţi”, și-a justificat decizia Alin Tișe, preşedintele CJ Cluj.

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean de vineri se află un proiect privind Cluj Arena, prin care, dacă va întruni votul consilierilor, se va da undă verde deschiderii procedurii de faliment.

„Se acordă mandat Consiliului de administrație al societății Cluj Arena SA pentru a acționa cu privire la societatea Cluj Arena, respectiv pentru a solicita deschiderea procedurii de insolvență simplificată”, se precizează în proiectul de hotărâre, potrivit monitorulcj.ro.

Cu alte cuvinte, se va deschide procedura de faliment, iar vechea societate care administra stadionul intră în faliment.

Stadionul Cluj Arena, inaugurat în octombrie 2011, a fost construit cu bani de la Consiliul Judeţean Cluj şi de la Guvern, în perioada în care şef al Executivului era Emil Boc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri