Digi Mobil lansează serviciul de apel 4G, prin tehnologia VoLTE, pentru toate abonamentele

Data actualizării: Data publicării:
digimobil

Tehnologia Voice over LTE permite realizarea unei convorbiri telefonice prin rețeaua 4G, fără a mai necesita trecerea automată a terminalului din rețeaua de date 4G către cea clasică pentru voce, 3G. Astfel, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de așteptare din momentul inițierii apelului și până în momentul în care apelat telefonul destinatarului scăzând sub două secunde. Totodată, convorbirile prin rețeaua 4G vor avea o calitate și claritate a sunetului mult mai ridicate. În plus, va fi posibilă realizarea simultană de apeluri telefonice cu sesiuni de download și streaming la viteze 4G.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Începând cu luna septembrie Digi Mobil oferă utilizatorilor săi serviciul apel 4G prin tehnologia VoLTE.

După cum i-am obisnuit deja pe utilizatorii serviciului Digi Mobil, în mod transparent și corect, continuăm să menținem cele mai mici tarife existente pe piața pentru voce și date. Totodată, căutăm permanent să îmbunătățim și calitatea serviciului, astfel încât abonații noștri să beneficieze de cea mai mare cantitate de date inclusă în abonamentele din România, adică 50GB/lună, fără costuri suplimentare. Astfel, serviciul de voce 4G ne va ajuta să punem și mai bine în valoare acoperirea în continua extindere a rețelei Digi Mobil, combinată cu stabilitatea semnalului și calitatea sunetului. Toate acestea, la prețuri adaptate puterii de cumpărare din România”, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreședinte RCS & RDS.

Serviciul de apel 4G este gratuit iar activarea sa este automată pentru toate abonamentele din ofertă. Este suficient ca apelantul să folosească un telefon compatibil VoLTE/VoWiFi și să se găsească în aria de acoperire 4G a rețelei Digi Mobil sau a unui hot-spot Wi-Fi.

Beneficii:

Conexiune instantanee a apelului

Utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de așteptare din momentul initierii apelului si până în momentul în care e apelat destinatarul scade sub două secunde.

Calitate superioară a sunetului

Convorbirile prin reteaua 4G vor avea o calitate și claritate a sunetului mult mai ridicate, iar zgomotele de fundal sunt estompate.

Voce și date simultan

Acum vocea și datele functioneaza simultan astfel încât poți să realizezi apeluri telefonice în timp ce folosești datele mobile la viteze 4G (download, streaming, browsing).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri