eMAG: Livrarea la o anumită oră este un nou serviciu, nu o nouă taxă

Data publicării:
livrare-emag-black-friday-2014

eMAG, cel mai mare retailer online local, a făcut miercuri precizări după ce presa a relatat că livrările efectuate în anumite zile și intervale orare vor fi supuse unor ”taxe”. Este vorba de un nou serviciu, nu de o nouă taxă, au comunicat reprezentanții eMAG.

eMAG va introduce un serviciu de livrare a comenzilor în intervale orare pe care clienții le pot selecta, prețul urmând să fie cuprins între 18 și 22 lei, a anunțat șeful Dante Internațional, Iulian Stanciu. Taxa va fi introdusă din vară. "Într-o primă fază, vom introduce acest serviciu doar pentru produsele eMAG. Din 2018 vom introduce acest serviciu și pentru produsele vândute de partenerii noștri. În prezent, dacă vrei să primești produsele duminică, trebuie să optezi pentru serviciul de livrare în 2 ore și te costă aproape 40 de lei. Serviciul este disponibil doar pentru București și pentru anumite produse. Din vară, clienții vor avea opțiune să comande prin serviciul de livrare în anumite intervale orare, în București și în orașele în care eMAG are showroom-uri, adică în 11 alte orașe", a spus Stanciu, potrivit Profit.ro.
Mai exact, livrarea unui produs în două ore este astăzi un serviciu disponibil doar în Bucuresti, nu și pentru localitățile din țară. eMAG va extinde acum și pentru alte orașe serviciul de livrare în 2 ore și va introduce opțiunea de livrare în anumite intervale orare alese de client, inclusiv în weekend, în schimbul unei taxe cuprinsă între 18 și 22 de lei.
Directorul general al eMAG, Tudor Manea, a precizat pentru Profit.ro că prețul acestui serviciu disponibil din vară nu se adaugă altor taxe de livrare. "Atunci când va fi disponibil, clientul va plăti doar prețul acestui serviciu", a spus Manea. Astăzi, pentru livările prin curier, în funcție de categorie de produs, eMAG taxează cu 14,99 lei, respectiv cu 24,99 lei, indiferent de valoarea comenzii. Taxa este aplicată pentru aparate frigorifice, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe și uscătoare, aparate de aer condiționat, aparate frigorifice incorporabile, mașini de spălat vase incorporabile, cuptoare incorporabile, mașini de spălat rufe incorporabile, centrale termice, canapele și fotolii, precum și aragazuri și espressoare incorporabile. ​Pentru celelalte categorii de produse, livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii...
Pro FM
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai...
Film Now
Suri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise...
Adevarul
Povestea unei fotografii tulburătoare din vreme de război. De ce erau așezați copiii „în poziția de rugăciune"
Newsweek
VIDEO Putin, umilit în Marea Neagră. Momentul când o dronă ucraineană distruge o navă de atac rusă
Digi FM
Reacţia unei tinere din Cuba când a ajuns prima dată în România: "Am crezut că acolo mor"
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15...
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea...
Film Now
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe...