Skanska demarează lucrările proiectului de birouri Campus 6 din Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
p_206846_760x420-00-65

Investiţia în primă fază va fi de 38 milioane de euro.

p_206846_760x420-00-65

Skanska, unul dintre cele mai mari dezvoltatori şi investitori imobiliari prezenţi pe plan local, a demarat construcţia Campus 6, proiectul de birouri situat în zona de centru-vest a Bucureştiului, în imediata apropiere a Universităţii Politehnice. Investiţia pentru prima clădire a complexului se ridică la 37,8 milioane de euro, potrivit wall-street.ro.

Campus 6 va avea o suprafaţă totală inchiriabila de 82.000 mp, fiind format din patru clădiri de birouri de clasa A. Prima clădire va avea o suprafaţă de circa 22.000 mp, cu 11 etaje supraterane şi două niveluri de parcare subterană, iar termenul estimat de livrare pentru aceasta este cel de-al treilea trimestru din 2018. Noua clădire a complexului Campus 6 ţinteşte o certificare LEED Gold şi va integra soluţii sustenabile care vor minimiza amprenta acestuia asupra mediului şi vor reduce semnificativ costurile de operare. Lucrările de construcţie pentru prima clădire a complexului Campus 6 au început deja.

Noul proiect de birouri al Skanska este situat la intersecţia bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea.

Skanska a intrat pe piaţa din România în anul 2011 şi a dezvoltat la nivel local proiectul de birouri Green Court (clădirile A,B,C) şi are în lucru alte două mari proiecte – Campus 6 şi Equilibrium.

Skanska (Suedia) este unul dintre cei mai mari dezvoltatori, investitori şi companii de construcţii prezente pe piaţa din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri