(P) Cea mai mare reducere din an la bijuteriile cu diamante de Black Friday: care sunt prețurile și de unde le poți cumpăra

Data actualizării: Data publicării:
Sevda noua campanie 2019-2020
Foto: Sevda

Sevda Diamonds este primul retailer din România care oferă, de Black Friday, 20% discount pentru toate bijuteriile din aur de 18 karate, încrustate cu diamante.

Coliere, cercei, brățari, inele si multe alte accesorii din colecțiile premium sunt propunerile pentru acest Black Friday care poartă marca și rafinamentul Sevda Diamonds, și care, prin versatilitatea lor, oferă un plus de personalitate oricărei ținute”, se arată într-un comunicat al companiei.

În plus, toate bijuteriile din argint 925 și produsele din cristal Bohemia și Crystalite beneficiază de reduceri de 30%.

Promoția este disponibilă online, în weekend-urile 15-17 și 22-24 noiembrie, începând cu miezul nopții.

De asemenea, promoția este valabilă, în aceeași perioadă, și în toate magazinele Sevda din țară, odată cu orele de deschidere ale mall-urilor în care funcționează respectivele magazine.

De peste 25 de ani, ne străduim să le oferim clienților noștri mai mult decât bijuterii, anume, să le fim alături pentru împlinirea dorințelor lor. În drumul nostru, ne definesc: tradiția, încrederea și rafinamentul. Ținem cont de experiențele trecutului și ne raportăm la viitor, anticipând necesitățile și cerințele clienților noștri”, se mai arată în comunicatul companiei.

O jumătate de tonă de aur și argint este tranzacționată lunar în România

Fondată în 1993, Sevda este o afacere de familie dezvoltată din dorința de a oferi diversitate pe piața bijuteriilor din România.

Diamantele, cele mai tari pietre naturale, sunt considerate un simbol al eleganţei şi rafinamentului, dar şi al unui anumit statut social. În funcție de dimensiune și istoric, un diamant poate costa de la câteva sute de lei până la zeci sau sute de milioane de euro. Indiferent de preț, toată lumea este de acord asupra unui lucru: „diamantele sunt pentru totdeauna”.

Potrivit datelor Euromonitor, piața bijuteriilor din România este de aproape 2 miliarde de lei și are un volum de aproape patru milioane de bijuterii

În România, 100.000 de angajaţi lucrează în cele aproape 7.000 de firme care fie prelucrează, fie importă bijuterii. Cantitatea de bijuterii tranzacționată într-o singură lună este de o jumătate de tonă. În special aur și argint.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri