Metrorex va deschide miercuri căile de acces la trei stații

Data publicării:
aglomeratie metrou fb

Totodată, vor fi închise alte trei căi de acces în cadrul aceloraşi staţii pentru modernizarea instalaţiei de taxare.

metrou Piata Victoriei 2 050217

Metrorex va deschide miercuri accesul în staţia Nicoale Grigorescu prin Bulevardul Basarabiei, din staţia Titan către Bulevardul Nicolae Grigorescu şi Strada Liviu Rebreanu şi din staţia Nicolae Grigorescu către Bulevardul Camil Ressu şi Alea Fuiorului, potrivit News.ro.

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a vizitat marţi staţia de metrou Nicolae Grigorescu pentru a verifica stadiul execuţiei lucrărilor de modernizare.

“La accesul A al staţiei Nicoale Grigorescu, precum şi la accesurile A şi B din staţiile Republica, respectv Titan, au fost montate noi porţi de acces batante, moderne care facilitează atât intrarea, cât şi evacuarea rapidă a călătorilor în situaţii de urgenţă”, se arată în comunicatul transmis de Metrorex.

Metrorex a mai precizat că va închide, în perioda 26 aprilie- 5 mai, accesul din staţia Republica către Bulevardul Basarabiei, Şoseaua Dudeşti-Pantelimon şi gara Titan-Sud, accesul din staţia Nicolae Grigorescu către Bulevardul Nicolae Grigorescu şi accesul din staţia Titan către Bulevardul Nicolae Grigorescu şi Parcul IOR.

Metrorex a primit amenzi de peste 12.000 de lei, în urma unor controale defăşurate în staţiile de metrou, a anunţat, recent, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Sancţiunile au fost aplicate din cauza lipsei a două căi de evacuare în unele staţii de metrou, dar şi din pricina spaţiilor comerciale care reduc lăţimea de circulaţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri