Trei ore și jumătate, timpul mediu de parcurs Predeal-București

Data actualizării: Data publicării:
trafic masini aglomeratie dn1 2

Aproape întregul DN1 între Predeal-București era marți, la orele prânzului, plin de blocaje de circulație, potrivit informațiilor furnizate de aplicația online Waze.

44,54 de kilometri la oră era marți, la orele prânzului, viteza medie de circulație pe Valea Prahovei între localitățile Predeal și București, potrivit datelor prezentate de aplicația Waze. Bucureștenii care se întorc acasă după sărbătorile de iarnă și-au înecat supărarea și au postat pe waze fotografii ale șoselei pe care pot fi observate coloane lungi de mașini.

Foto: DN1 la Breaza, ora 15.08

Foto: DN1 la Azuga la ora 15.08

Durata de parcurs pentru cei 147 de kilometri dintre Predeal și București era de 3 ore și 26 de minute. Aglomerația a fost sesizabilă și pe șoseaua care leagă Pârâul Rece de DN1. Coloana de mașini se întinde de la sanatoriul din Predeal până în drumul național Brașov-București. Practic, nici șoferii care aleg drumurile locale ocolitoare nu sunt mai norocoși. Toate străzile din Sinaia folosite de șoferi pentru a ocoli DN1 sunt deasemenea aglomerate. Blocajele încep de la ieșirea din Predeal țin până la Breaza.  Aglomerația, mai puțin intensă însă, era sesizată și pe ruta alternativă DN 1A. Plictisiți sau iritați automobiliștii au început să posteze mesaje pe waze. ”Puteți încerca pe jos sau să așteptați până face guvernul autostrada aia de 5 ani”, spune un utilizator. 

Citește și ”Analiză. Discuțiile cu Banca Mondială pe Comarnic - Brașov bat pasul pe loc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri