FIAT încetează să mai vândă mașini în culoarea gri

Data publicării:
Fiat 500
Sursa foto: Profimedia Images

Producătorul auto italian FIAT va înceta, începând cu luna iunie, să mai vândă mașinile sale în culorea gri, potrivit unui comunicat al companiei.

Decizia ar putea fi valabilă, cel puțin pentru moment, doar în Europa, informația apărând pe site-ul media al Stellantis Marea Britanie. În același timp, anunțul a fost făcut și pe pagina globală de Facebook a companiei, fără să se precizeze că decizia se va aplica doar în anumite țări.

Majoritea mașinilor vândute la nivel mondial sunt albe, negre și gri, deci decizia FIAT poate fi considerată riscantă. Compania italiană și-a motivat inițiativa spunând că imaginea pe care o construiește este axată pe culori vii, reprezentative Italiei, iar griul nu face parte dintre acestea.

Într-un videoclip de promovare, CEO-ul FIAT, Olivier Francois, se urcă la bordul unui Fiat 600e și este coborât cu macaraua într-un container de culoare.

Stellantis este constructorul european uriaș creat prin fuziunea FIAT Chrysler - Peugeot Citroen și cuprinde 15 branduri auto.

 

 

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri