Ex-patron de pub, numit secretar de stat la Finanțe

Data publicării:
the bankers

Eleodor Mandreș a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice printr-o decizie a premierului Mihai Tudose publicată miercuri în Monitorul Oficial. Eleodor Mandreș este fondator al pubului The Bankers din Centrul Vechi al Capitalei.

În urmă cu cinci ani Mihai Eleodor Mandreș a fost propus pentru postul de vicepreședinte al Eximbank care revenea PNL, dar a fost respins de Banca Natională. El a fost secretar de stat în Ministerul Finațelor  în 2014 timp de două săptămâni. În casa lui din București funcționează firma care operează clubul The Bankers din Centrul Vechi.

Mandreș a fondat clubul The Bankers din Centrul Vechi al Capitalei, alături de Sergiu Diaconu. La finele lui 2012 a cesionat acțiunile firmei care deținea localul catre Vasile-Ioan Pop.

Mihai Eleodor Mandreș, fost dealer șef pe piața valutară la ING Bank. Mandreș a fost și asociat în firma ce administra The Bankers, dar a ieșit oficial din afacere în urmă cu patru ani.

Mandreș are o avere impresionantă fapt care nu miră date fiind funcțiile bine plătite pe care le-a ocupat în trecut în conducerea unor entități de stat, precum Eximbank sau CEC Bank.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri