Membrii opoziției, eliminați din conducerea Autorității de Supraveghere Financiară

Data publicării:
lista membri ASF

Doi membri PDL, unul din partea UDMR și un independent au fost scoși din conducerea Autorității de supraveghere financiară, astfel, opoziția a rămas fără reprezentanți la conducerea ASF.

Gavrilă Alexe (PNL), Gheorghe Albu (PDL), Loran Istvan Karlik (UDMR), Tudor Baltă (PSD), Doru Frunzulică, actualmente independent dar fost membru PSD până în iunie 2012, și Cornel Coca Constantinescu (PDL) sunt toți cei șase eliminați, după ce numărul membrilor a fost redus de la 17 la 11.

Acești șase membri sunt excluși din ASF, ei nu vor fi astăzi audiați la comisia de buget-finanțe din Senat.

Digi24 a obținut lista celor care vo fi audiați astăzi la ora 16:00 fiind vorba de restul celor care au fost validați la sfârșitul lunii aprilie pentru a forma organigrama ASF.

Pe lângă cei 11 membri care vor fi astăzi audiați este și un nume nou, este vorba de Silviu Cerna, fost membru în Consiliu de Administrație al Băncii Naționale a României în perioada 1992-2009.

Aceasta reaudiere a membrilor din organigrama ASF este necesară pentru că în urmă cu două săptămâni Guvernul a schimbat legea de funcționare a Autorității și a redus numărul membrilor de la 17 la 11 membri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri