(P) Decizia de anul nou care vă va îmbunătăți cu adevărat viața: Dobândiți cele mai căutate cunoștințe IT și de afaceri

Data actualizării: Data publicării:
DIGI-RO

Sfârșitul anului este cel mai potrivit moment să trageți linie și să faceți un rezumat al tuturor succeselor și eșecurilor din anul care se va încheia în curând. Acum este momentul ideal să profitați de energia pozitivă a sărbătorilor și să luați decizii noi care vă vor ajuta să faceți următoarele 12 luni semnificativ diferite și de calitate față de cele din acest an.

În acest sens vă pot ajuta LINK Academy și BusinessAcademy. De fapt, aceste școli prestigioase pentru dobândirea cunoștințelor IT și de afaceri vă oferă înscrierea la prețuri speciale de Anul Nou. Astfel, de Anul Nou, LINK Academy oferă o reducere de peste 45% la toate programele de școlarizare pentru cele mai căutate și mai bine plătite joburi IT, iar la BusinessAcademy vă puteți înscrie cu doar 1.019 EUR sau 57 EUR pe lună.

Profitați de Anul Nou și creați-vă șansa pentru succes în industria IT

În perioada 25 decembrie - 3 ianuarie, LINK Academy oferă înscrieri la cele mai mici prețuri, așadar, școlarizarea pe un an de zile pentru unele dintre cele mai bine plătite joburi în IT o puteți începe cu doar 1.359 EUR sau 76 EUR pe lună, dacă alegeți plata în rate.

Dacă sunteți interesați de domeniul IT, aceasta este o oportunitate unică să vă schimbați viața în 2024. Asigurați-vă succesul și dobândiți abilitățile necesare pentru locul de muncă și salariul pe care vi le doriți.

Sectorul IT este considerat de ani de zile a fi domeniul în care se găsește cel mai ușor un job, iar estimările arată că acest trend se va menține și în viitor. Totuși, atunci când alegeți o carieră, este important să vă gândiți și la domeniul IT care se potrivește cel mai bine intereselor voastre, astfel încât să vă bucurați nu doar de un salariu excelent și de oportunitatea de a găsi întotdeauna un job, ci să vă bucurați cu adevărat și de ceea ce faceți.

Oferta de Anul Nou de la LINK Academy vă oferă posibilitatea de a începe să vă construiți o carieră de succes, în condiții speciale, într-unul din cele șase domenii IT principale: programare, design & multimedia, administrarea rețelelor, IT business, design 3D și CAD sau mobile development.

Școlarizându-vă la unul dintre aceste programe, veți dezvolta abilități care vă vor permite să vă dedicați profesional scrierii de coduri de programare, administrării rețelelor de calculatoare sau creării de aplicații mobile, care în prezent reprezintă o parte indispensabilă a vieților noastre. În plus, cariera voastră ar putea deveni și crearea de obiecte 3D și alte soluții grafice sau gestionarea proiectelor IT, conceperea campaniilor de marketing online și multe altele.

Depinde doar de voi să alegeți domeniul în care vă regăsiți cel mai mult, iar în mai puțin de un an de la începerea școlarizării, veți deveni un expert calificat care face parte din industria cu cea mai rapidă creștere.

Anul Nou – cea mai bună șansă să faceți o schimbare în afaceri

În perioada 25 decembrie - 3 ianuarie, BusinessAcademy oferă înscrieri la cele mai mici prețuri, așadar, școlarizarea pentru cele mai bine plătite și cele mai căutate cunoștințe și abilități de afaceri o puteți începe la un preț redus semnificativ – cu doar 1.019 EUR sau 57 EUR pe lună, dacă alegeți plata în rate.

Aceasta este o oportunitate unică de a vă schimba cariera în 2024, de a vă asigura succesul și poate chiar în noul an să deveniți un manager de succes, antreprenor, manager PR sau HR.

Nu permiteți ca anul următor, în această perioadă, să vă uitați în urmă și să vedeți o mulțime de șanse ratate. Nu permiteți să vă dezamăgiți când veți înțelege că nu v-ați îndeplinit planurile, de care vă desparte doar un singur pas.

La alegerea carierei este important să vă gândiți la domeniile care corespund cel mai mult intereselor voastre, astfel încât să vă bucurați nu doar de un salariu excelent și de oportunitatea de a găsi întotdeauna un job, ci să vă bucurați cu adevărat și de ceea ce faceți.

Oferta de Anul Nou de la BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a începe să vă construiți o carieră de succes, în condiții speciale, într-unul din cele 12 programe: Executive Business Program, Human Resource Management, Management, Marketing and Marketing Management, Sales and Sales Management, Financial Management, Project Management, Business Administration, Entrepreneurship, Public Relations, International Business, Investment Management and Stock Exchange.

Certificate internaționale ca dovadă a cunoștințelor voastre

Școlarizarea la LINK Academy și la BusinessAcademy vă oferă posibilitatea de a dobândi unul dintre certificatele prestigioase în domeniul în care v-ați pregătit. În acest fel, veți obține un certificat pentru cunoștințele dobândite și veți deveni un expert calificat care se va remarca foarte repede față de concurență și va obține jobul dorit.

Puteți obține documente recunoscute pe plan internațional care vor reprezenta referința voastră pentru o carieră de succes, deoarece aceste două instituții lucrează la cel mai înalt nivel de parteneriat cu instituții și companii IT de top. Microsoft, Adobe, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute, Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge University, Chartered Management Institute, The Institute of Commercial Management sunt câteva dintre adresele de unde puteți primi certificatul recunoscut după susținerea cu succes a examenelor.

Înscrieți-vă cât mai repede – numărul de locuri este limitat!

Noul An este cea mai bună șansă să luați inițiativa și să faceți ceva pentru voi. Timpul va demonstra că școlarizarea la LINK Academy sau la BusinessAcademy este cea mai bună decizie pe care o puteți lua în acest moment. Este o mișcare care vă va schimba viața și cariera.

Să reamintim, oferta pentru înscrierile la aceste instituții la cele mai mici prețuri durează doar în perioada 25 decembrie - 3 ianuarie, iar numărul de locuri este limitat. Așadar, alegeți LINK Academy sau BusinessAcademy și înscrieți-vă cât mai repede.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri