(P) Ollala.ro te trimite în Bali

Data publicării:
image_1

Fiecare dintre noi a visat măcar odată să călătorească în partea cealaltă a lumii, într-un loc exotic, o insulă tropicală, romantică, un loc pe care să îl poți numi maiestuos. Ollala te va trimite chiar în locul acela de vis, la peste 12.000 de km distanță, în Bali, Indonezia.

image_1

Bali, Insula Zeilor, locația de pe Pământ care nu poate fi comparată, locul unde tradiția veche de mii de ani încă se păstrează în ciuda modernizării. O insulă care oferă atât de multă diversitate în activități încât atrage în prezent peste 4,4 milioane de turiști anual.

Conceptul este următorul: Ollala.ro, primul marketplace original din România, organizează în perioada 19 aprilie - 31 mai, Tombola Ollala, o vacanță de 10 nopți all-inclusive în Bali. Cazarea va avea loc la un resort de 5 stele, Villa L’Orange Bali, notat Excellent în anul 2016 de către toate agențiile online de travel. Tot ceea ce trebuie să faci, este să intri pe Ollala Marketplace și să efectuezi o comandă de minim 99 RON iar astfel vei intra automat în tombola. Găsești tot ce ai nevoie, de la anvelope de mașină, la fuste damă.

Punctual, sunt puse pe masă două bilete pe care le vei putea câștiga. Vei pleca într-o călătorie all-inclusive, tot ce vei mai avea nevoie - banii de buzunar. Desigur, o surpriză nu vine niciodată singură… pentru ca activitatea să înceapă perfect pe insulă, Ollala îți oferă la alegere prin parteneriat cu Neptune Scuba Diving, ori 3 zile de cursuri profesionale pentru scafandri obținând astfel o licență PADI ori să mergi la o zi de scufundări într-una dintre cele mai faimoase locații din lume, Nusa Penida.

Odată ajunși pe insulă, cuvântul cheie este libertate, însemnând că tu decizi fiecare activitate pe care dorești să o urmezi. 10 nopți în resortul situat pe o plajă cu nisipul negru sau 10 zile de vizite la temple, cascade, locuri turistice, plaje secrete văzute doar în filme iar lista poate continua.

O comandă de minim 99 RON pe Ollala.ro în perioada 19 aprilie - 31 mai, o vacanță all-inclusive de 10 nopți în Bali, o fericire totală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri