Deschiderea autostrăzii surpate, amânată din nou

Data publicării:
CNADNR cunta saliste

Redeschiderea autostrăzii surpate dintre Cunţa şi Sălişte a fost amânată oficial de Compania Naţională de Drumuri. A plouat prea mult, 11 zile la rând, iar prognoza meteo după care au fost plănuite lucrările arăta doar cinci zile de ploaie.

CNADNR cunta saliste
FOTO CNADNR

Şeful CNADNR, Cătălin Homor, a avut o declaraţie premonitorie la începutul acestei luni când a dat ca termen de finalizare a lucrărilor o dată inexistentă în calendar... 31 septembrie.

Compania Naţională de Drumuri nu s-a mai avântat acum să lanseze un nou termen limită, ci doar a spus că circulaţia nu va fi reluată până la finalul acestei luni.

Parte din autostrada Orăştie-Sibiu, segmentul dintre Cunţa şi Sălişte a fost închis în luna septembrie a anului trecut la mai puţin de un an de la inagurare din cauza fisurilor mari care au apărut pe asfalt. O porţiune de 300 de metri a fost demolată de-a întregul şi s-a decis refacerea lucrărilor. Lotul Cunţa Sălişte a fost construit de italienii de la Salini, însă reparaţiile sunt făcute direct de Compania Naţională de Drumuri, cu propriii angajaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri