Grindeanu: CNAIR a semnat astăzi contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj

Data actualizării: Data publicării:
sorin grindeanu la o sedinta
Grindeanu spune că CNAIR a semnat astăzi contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat miercuri contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj, în valoare de 22,29 milioane de lei, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

„CNAIR a semnat astăzi contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj (230 km)! Asocierea de proiectanţi români are la dispoziţie 22 de luni pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcţiei Lotului Domaşnea-Caransebeş (44 km). Contractul cu o valoare de 22,29 milioane de lei (fără TVA) este finanţat prin Programul Transport 2021-2027”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Acesta a subliniat că în acest moment, între Filiaşi şi Caransebeş (179 km), sunt semnate 3 din cele 4 contracte pentru proiectarea drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj, potrivit Agerpres.

„După ce va fi construit, acest drum va contribui la dezvoltarea economică a zonelor tranzitate prin asigurarea accesului persoanelor şi mărfurilor la reţeaua TEN-T”, a mai scris ministrul Transporturilor pe pagina de socializare. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri